Nyitott

Kimondottan utcafrontra ajánlott klasszikus kerítésünk, hézaggal a kerítés lécek között. Készülhet vízszintes vagy függőleges lécezéssel, egy oldalon színes, két oldalon színes acél, vagy alumínium elemekből is.

Fonott

Elsősorban utcafrontra ajánlott kerítés típus, két oldalon színes elemekből áll. Dupla sorban helyezkednek el a kerítés lécek, egymás takarásában, így teljesen zárt felületet ad.

Zárt

Zárt típusú kerítésünk, amely készülhet egy oldalon színes, két oldalon színes acél, vagy alumínium elemekből is. A kerítés lécek lehetnek 8cm, 11cm vagy 16cm szélesek. Egy oldalon színes, vagy két oldalon színes változatban maximum 150cm-200cm-es kerítés mezőket javasolunk, alumínium lécek esetén akár 250cm-es szélességig stabil és nem igényel plusz merevítést. 250cm feletti szélesség esetén színazonos merevítőt rögzítünk a kerítésmező hátsó oldalához, amelyet zártszelvény oszlophoz rögzítünk, így akár 3-4 méteres kerítés mezők is készülhetnek.

Zárt térhatású

Zárt térhatású típusú kerítésünk egy oldalon színes változata tökéletes megoldás oldalsó/hátsó kerítésnek. A kerítés mezők 11cm-es elemekből kapcsolódnak össze, teljesen zárt felületet képezve, megakadályozva a belátást. Rögzítéséhez nem feltétlenül szükségesek beton / tégla oszlopok, vagy folytonos beton alap. Meglévő vascsövekhez, vagy zártszelvény oszlopokhoz (minimum 40mmx40mm-es) is lehet rögzíteni. A kerítésmezők ideális szélessége 150-170cm, maximum 2 méter. A 2 méter szélesség feletti kerítésmezők gyártása is megoldható, ebben az esetben színazonos merevítőt használunk a tökéletes stabilitás érdekében.

Kapu, kisajtó

Kerítés elemeinkből kapuk és kisajtók burkolata is készülhet. A kapu vagy kisajtó zártszelvény vázának gyártásával nem foglalkozunk, ennek biztosítása a megrendelő feladata.

Korlát

Kerítés elemeinkből készülhetnek terasz/erkély/lépcső korlátok. Kizárólag alumínium lécekből készülhet. A korlát tartószerkezetének gyártásával nem foglalkozunk, elemeink csupán burkolatként funkcionálnak, a zártszelvény vagy egyéb tartó váz biztosítása a megrendelő feladata.

Alumínium kerítések

Alumíniumból készült prémium kategóriás kerítéseink. Ferde lamellás, 80mm-es, 100mm-es és 160mm-es szélességben, 2mm-es falvastagságú alumíniumból (tökéletes stabilitás akár 3 méteres hossz fölött is - nem igényel plusz megtámasztást). Elérhető egyszínű és fahatású változatokban is.

Kukatároló

Vario® Kukatároló - Kukatárolás stílusosan!

 

Teljesen alumínium kültéri kukatároló 120 és 240 literes szeméttárolókhoz. Elérhető egyszínű és fahatású színekben, valamint dupla (2x120l vagy 2x240l-es szeméttároló) változatokban is.

 

Gyártási idő: 3 hét