Rólunk

Az 1980-as évek óta, mára több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk gyártás/gyártás technológia és kivitelezés területén, mely tapasztalatot 3 évvel ezelőtt egy új üzletág létrehozására használtunk fel.


Magyarország meglévő és újonnan épülő otthonai kerítés után kiáltottak,

egy olyan kerítés után melyet nem kell néhány évente újra festeni, drága kezelő anyagokkal gondozni, valamint színválasztékát és designját tekintve sokrétűen tud illeszkedni otthonunk elképzelt összképébe. Legyen az egy modern, minimal stílusú ház, az antracit szín dominanciájával, vagy egy mediterrán otthon, fa burkolatokkal, vízszintes vagy függőleges elrendezésű, nyitott vagy zárt, a sokrétűen VARIálhatÓ kerítés elemeinkkel pontosan meg tudjuk valósítani az Ön elképzelését.

Az alapanyagként használt kültéri acéllemez tökéletesen ötvözi azokat a tulajdonságokat, amiket egy hosszú távú megoldásnál keres az ember: színtartó, UV álló és rozsdamentes is. Az elkészült kerítés léceket alumínium sínben rögzítjük, ezt a sínt ugyanezzel az anyaggal burkoljuk be. A készre összeszerelt kerítés mezőket az ország bármely pontjára elszállítjuk, valamint igény esetén telepítjük is.

Kerítésrendszerünk nem csak új építésű, hanem akár meglévő felújításához is alkalmas:

"Zárt térhatású" kerítésünk, antracit (RAL7016) színben

Ugyanebből az anyagból virágládákat, térelválasztó elemeket valamint falburkolatot is készítünk.

Struktúrált dió színű falburkolat

Az utóbbi évek során megszerzett rengeteg tapasztalatunk és több száz elégedett ügyfelünk visszajelzései abban erősítettek meg minket, hogy jó úton járunk. Továbbra is szeretnénk ezen az úton maradni, bővíteni termékeink skáláját és az eddig megszokott magas színvonalú gyártási minőséget tartani.

2019-ben találkozhat velünk Budapesten a Garden Expo-n (Március 22-23-24.) és a Construmán (április 3-7.).

Fehér (RAL9010) 11cm-es elemeinkből készült árnyékoló

Kérdés esetén forduljon bizalommal kollégáinkhoz!