Loading color scheme

Otthonunk egyik legfontosabb része a kert, melynek szerves része a kerítés - legyen az utcafront, oldal vagy hátsó szakasz - ingatlanunk védelme, magánszféránk megőrzése, valamint házunk designjához illeszkedő kerítés kialakítása fontos és összetett feladat.
Vario KerítésMagyarországon is, csakúgy, mint Európa több országában az évszázadok során elterjedtek a fából készült kerítés deszkák, melyek kezelése, újra festése napjainkra költséges, időigényes és nem utolsó sorban a különböző vegyianyagokkal történő kezelés miatt környezetterhelő folyamattá vált. A technológia fejlődésével napjainkra, a design mellett, nagyon fontos szempont lett a fenntarthatóság, a gondozásmentes, időtálló alapanyagok használata.
Cégünk 2007-es megalakulása óta több ezer otthon számára készített kerítést, korlátokat illetve térelválasztó elemeket acél és alumínium alapanyagból. A pontos, megbízható és magas minőségű gyártásnak és kivitelezésnek, ügyfeleink elégedettségének köszönhetően mára Magyarország egyik piacvezető alumínium és acélkerítés gyártója lettünk. Termékeinket a magyar piac mellett már Ausztriában, Szlovákiában és Romániában is értékesítjük.
Vállalatunk 100%-ban magyar tulajdonú, több évtizedes gyártásban szerzett tapasztalattal rendelkező családi vállalkozás. Az egyre nagyobb ismertségnek köszönhetően cégünk évről évre jóval a piaci átlag felett növekedik, jelenleg 22 gyártásban résztvevő kollégával, 3 telepítő csapattal, és 4 ügyfélszolgálaton dolgozó munkatárssal szolgáljuk ki vevőinket.
Vario KerítésAz egyedi méretben gyártott, különböző szélességű szinterezett profilok (80mm, 100mm, 110mm, 160mm vagy ferde lamellás elemek), a széles színskála (bármilyen RAL szín és 25 fahatású szín) valamint az elemek tetszés szerinti variálhatósága és elrendezése lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja az otthonához legjobban illeszkedő kerítést, alkossa meg saját kerítés designját. Legyen az modern, minimalista ház, az antracit szín dominanciájával, mediterrán jellegű épület, természetes fahatású elemekkel, vízszintes vagy függőleges, hézagos vagy zárt mi tökéletesen meg tudjuk valósítani az Ön elképzeléseit. A gyártást megelőzően, egy helyszíni felmérés során pontos gyártási méreteket veszünk, az elemeket ez alapján gyártjuk le és szereljük össze. Az elkészült termékeket több éves tapasztalattal rendelkező szerelőink az ország teljes területén szakszerűen telepítik.
Saját gyártású termékeink palettája az elmúlt évek során kültéri acél virágládákkal, falburkolattal, illetve nagy népszerűségnek örvendő alumínium hulladéktárolókkal és kültéri tároló dobozokkal (Vario Box) bővült. Termékeink az ország 21 pontján megtekinthetők viszonteladóinknál, illetve saját bemutatótermünkben is szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket.
Évről évre rendszeres résztvevői vagyunk minden rangos hazai illetve környező országokban rendezett építőipari szakkiállításnak. Találkozhat velünk Budapesten a Garden Expon, a Construmán és az OtthonDesign-on, Bécsben és Salzburgban a Bauen & Wohnen kiállításon, Nyitrán pedig a Nábytok a Bývanie kiállításon.
További információért keressen minket bizalommal, ügyfélszolgálatunk és kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre!
Vario Kerítés